fbpx

Kurs og workshops

Vi deler av vår erfaring fra over tretti kommuner og snart 3000 organisasjoner for å hjelpe dere på vei. 

KOM I GANG

Lurer du på hvordan din kommune kan komme i gang med Friskus? 

Vi har bred erfaring med implementering av velferdsteknologi, og bruker våre oppsamlede erfaringer fra implementerings- og forankringsprosesser for å hjelpe våre kunder gjennom hele løpet.

Etter kjøpt lisens hjelper vi dere kjapt i gang, og er hele tiden tilgjengelig for råd og support.

På kurs med oss får dere:

  • Grundig opplæring i bruk av friskus.com
  • Gjennomgang av suksessfaktorer
  • Steg-for-steg kommunikasjonsplan

WORKSHOPS MED LAG OG FORENINGER

Vi gir grundig og skreddersydd innføring i hvordan lag og foreninger i din kommune kan bruke verktøyet, og deler våre erfaringer for å sikre at tilbudet når ut til flere. 

Frivillig sektor er en sterk bærebjelke i dagens samfunn, og fortjener økt synlighet. Vi hjelper dere med å løfte frem de fantastiske tilbudene, slik at flere deltar! Inviter lag og foreninger til pizza og workshop med Friskus, og se at kalenderen fylles opp med kjekke aktiviteter.

Dette er en fin måte å knytte kontakt med frivilligheten i din kommune, og øke samholdet. 

BLI EN SUPERBRUKER

Som superbruker får du grundig opplæring i alle Friskus-funksjoner, slik at dere blir trygge på å lære bort til innbyggere. Test funksjoner sammen med andre, og bli guidet gjennom prosessen steg for steg. 

Workshoppen anbefales spesielt for ansatte på sentrale kontaktpunkter i kommunen, hvor innbyggere kan henvende seg for råd og opplæring.

SYNLIGHET OG MARKEDSFØRING

Lurer du på hvordan aktiviteter og tilbud i din kommune kan bli synlig for flere? 

Uten målrettet arbeid med synlighet blir man sittende med en «hemmelig aktivitetskalender». Vi hjelper dere derfor i gang med strategi og innhold, slik at innbyggere enkelt finner frem til hva de kan være med på. 

Våre kommuner får automatisk en verktøykasse med grunnleggende markedsføringsmateriale (Plakat, flyers, brosjyre og bilder til sosiale medier).

Vi bistår også gjerne med å tilpasse mer ekstramateriale dersom våre kommuner ønsker det. Ta kontakt med våre prosjektrådgivere for å høre om videomarkedsføring, roll ups, eller annet ekstramateriale. 

Lurer du på hva friskus.com inneholder?

Plattformen består av flere praktiske verktøy for tilgjengeliggjøring og deltagelse. De fleste modulene inngår i orginalplattformen, og er helt gratis for innbyggere og arrangører å bruke når kommunen kjøper lisens. Eksempler på dette er aktivitetsoversikten, arrangøroversikten og de innebygde rekruttering-, organisering- og kommunikasjonsverktøyene.

I tillegg jobber vi i Friskus kontinuerlig for å dekke behov som dukker opp i kommunene. Vi har utviklet, og utvikler fortsatt, nye moduler som kommuner kan legge til etter behov. Eksempler på dette Digital pengeutdeling for utdeling av midler som fritidskort og kulturkort,  og Innbyggerside for å enkelt formidle informasjon til innbyggerne.

Les mer om modulene under:

Aktivitetsoversikt

Samle og synliggjøre aktiviteter og et mangfold av muligheter på en informativ og enkel måte.

 

Les mer >
Digital bilett- og pengeutdeling

Våre digitale løsninger for utdeling av lokale midler brukes i dag til utdeling i sammenheng med fritidskortpiloten og kommuners egne lokale fritid- og kulturkortløsninger.

 

Les mer >
Rekrutter og koordiner frivillige

Gjør det enkelt å be om hjelp, rekruttere frivillige, og frigjør ressurser.

 

Les mer >
Oversikt over lag og organisasjoner

Med arrangøroversikten blir det enkelt for innbyggere å finne kommunale avdelinger, lag og organisasjoner.

 

Les mer >
Kommuniser med deltakere

Meldingsfunksjonen tilrettelegger for kommunikasjon mellom arrangører og deltakere. Slik blir det enkelt å starte dialog mellom innbygger og  kommunale avdelinger, organisasjoner og lag.

 

Les mer >
Innbyggerside

Kommuniser effektivt ut informasjon til innbyggerne i din kommune!

Med alt på ett sted er det lettere å holde seg oppdatert.

 

Les mer >