fbpx

Utviklingsnytt

Utviklingsnytt august 2022

Vi gleder oss innmari til å annonsere høstens storlansering av Friskus. Takk til alle som har bidratt til utviklingen så langt! Vi lanserer Fritidskonto i Friskus med ny billettløsning, ny infoside med mer !

Nye farger

Friskus får nye farger med livlig lilla som gjennomgående fargetema.

Gratis som hurtigfilter

I aktivitetskalenderen finnes nå hurtigfilter for aktiviteter som er gratis. Aktiviteter som er gratis er i tillegg ekstra synlig med egen merkelapp på aktiviteten. 

Fritidskonto

Fritidskonto i Friskus støtter både tildeling av midler til betaling av regning og tilgang til gratisbilletter til opplevelser. Med Fritidskonto i Friskus kan kommunen tildele midler fortløpende eller gjøre et standard beløp tilgjengelig, til alle eller kun til noen, og gi tilgang til gratisbilletter etter behov. Fritidskonto er innrettet fleksibelt og støtter kommunens lokale ordninger. Vi har også utvidet støtte for flere roller og forenklet administrasjonen ytterligere.

Billetter

Dette er en helt ny og dedikert modul for kommunen til å dele ut gratisbilletter til utvalgte kultur og fritidsaktiviteter. Løsningen digitaliserer ordninger som Kulturkort/Aktivitetskort/Opplevelseskort og gir både bruker og kommune større grad av fleksibilitet og tilgjengelighet. 
Ta kontakt for å vite mer og komme igang med billetter i Friskus.

Infoside

Vi lanserer en egen side i Friskus med informasjon fra Friskus og kommunen om ulike ordninger for å hjelpe innbyggere ut i aktivitet.
Siden settes opp og tilpasses hver kommune. Siden vil være en egen fane ved siden av Aktiviteter og Arrangører. Navnet på fanen kan også konfigureres etter ønske.
Ta kontakt for å sette opp din kommunes side.

Forenkling

Vi har forenklet navigering og flyttet skjema for endring av Fritidskonto til Administrasjonspanelet.

Nyt

Vi håper dere får masse glede av nyhetene i Friskus og nyter sommerens siste uker. Send oss gjerne tilbakemeldinger og innspill – det setter vi stor pris på.

Få gjerne med deg tips og triks til bruk av Friskus på våre hjelpesider:

Utviklingsnytt mai 2022

Utviklingsnytt mai 2022

Gledelig mai og ny release av friskus.com – flere endringer knyttet til aktivitestoversikten med nye hurtigfiltre og kategorier.

Utviklingsnytt april 2022

Utviklingsnytt april 2022

Vi er supermegaglad for å annonsere nye påmeldingsmuligheter i Friskus. Det er nå mulig å melde på barn og andre deltakere til aktivitet som ikke har/kan ha egen bruker i Friskus.

Utviklingsnytt februar 2022

Utviklingsnytt februar 2022

Siden sist har vi gjort en rekke forbedringer på siden innenfor universell utforming. Vi jobber for at Friskus skal være så tilgjengelig som mulig. I tillegg har vi gjort flere oppdateringer som du kan lese mer om under.

Fortsatt noe du lurer på? Sjekk vårt hjelpesenter.

Ønsker du oppdatering fra oss med tips, videoer, artikkler og nyheter?

Abonner på vårt nyhetsbrev!