fbpx

Vi er supermegaglad for å annonsere nye påmeldingsmuligheter i Friskus. Det er nå mulig å melde på barn og andre deltakere til aktivitet som ikke har/kan ha egen bruker i Friskus. 

Påmelding av barn

Aktiviteter for barn og unge krever ofte påmelding og nå har Friskus mulighet for at foreldre/foresatte kan få melde på sine barn til aktivitet. Dette gjøres med minimalt med administrasjon ved at arrangør velger å la andre brukere melde på gjester til aktiviteten. Deretter kan en innlogget bruker melde på både seg selv og/eller andre enkelt. Venteliste og registrering av oppmøte fungerer også for gjestepåmeldinger. Ved venteliste fungerer påmeldingen som en gruppepåmelding.

Hvem passer aktiviteten for?

Du har kanskje allerede lagt merke til det? Aktivitetene har fått tydelig merking av aldersgruppe. Enda lettere å finne relevante aktiviteter og også se etter flere aktiviteter på en gang. Kanskje ser du både etter familieaktiviteter, aktiviteter for ungdom, noe for deg selv og for en aldrende forelder. 

Book din slot

Nå er det mulig å bruke åpen tid også for arrangement! Dvs. at deltakere kan velge hvilken tid de vil delta på / booke. Dette var tidligere forbeholdt frivillige oppdrag, men flere ønsket at dette var mulig også for arrangement. Et åpent arrangement vil si at deltaker kan velge å booke tidspunkt innenfor et gitt tidsrom som arrangøren bestemmer. Nyttig både for booking av øvingslokale og oppfølgingssamtaler for medlemmer av en arrangørside.

 

Les mer om hvordan ta i bruk de nye mulighetene og andre tips og triks på vår hjelpeside: