fbpx

Denne nyheten har vi gledet oss til å dele! I dag kom vedtaket fra Innovasjon Norge. Verdens kuleste prosjekt: Digital infrastruktur for bærekraftige og trygge lokalsamfunn til hele 5 millioner kroner ser dagens lys i januar!

Verktøyet friskus.com er allerede bygget for 20 millioner kroner –  nå utvider vi med ressurseffektiv penge-og billettutdeling og muliggjør at lokalt næringsliv også enkelt kan bidra med midler til gode formål. God informasjon, muligheter og støtteordninger for innbyggere, samlet på ett og samme sted

Flere kommuner ønsker sitte i førersetet for å gjøre noe med at hele 71% av norske innbyggere mener det er vanskelig å finne aktiviteter der de bor (frivillig barometeret 2021).

Vi bygger digital infrastruktur for aktivitet og økt deltagelse – morgendagens innbyggerdialog.