fbpx

I desember lanserer vi mange små og noen store nyheter. Vi har jobbet mye med Fritidskort og bygget en ny landingsside for friskus.com. Nyheter som gjelder Friskus finner du først, deretter kommer nyheter for Fritidskort.

friskus.com – ny landingsside

friskus.com blir en egen side – en inngangsport til å finne din kommune.

Det blir dermed lettere å finne frem til rett kommune hvis man glemmer å bruke direkteadressene dinkommune.friskus.com

Sammen med ny landingsside passer vi også på at man ikke kan velge bort sin kommune fra filteret når man er på dinkommune.friskus.com. Det vil si at hvis du er på tromso.friskus.com så kan du ikke ta bort Tromsø kommune fra filteret. Flere kommuner kan selvsagt legges til. 

Det er fortsatt dinkommune.friskus.com som gjelder, men nå hjelper vi brukere å finne frem også uten rett adresse.

Merk: gamle linker uten dinkommune i adressefeltet vil ikke finne frem – disse bør fjernes/oppdateres til å inneholde rett kommune.

Verifisering av kontaktinformasjon

For å sikre at vi lagrer rett kontaktinformasjon introduserer vi verifisering av epost og tlfnr. for nye og eksisterende brukere. Riktig kontaktinformasjon er viktig for å kunne kontaktes med informasjon om aktiviteter/arrangement/betaling og lignende, kunne få varsel på epost og mobil og kunne resette passord ved behov. Ved registrering av ny bruker vil man få tilsendt kode på epost eller sms for å bekrefte sin oppgitte kontaktinformasjon. Samme verifiseringsprosess brukes også ved endring av kontaktinformasjon på profil. 

Overgang til ID-porten for Fritidskort

Med ID-porten kan brukere velge mellom flere ulike alternativ for verifisering – alle med sikkerhetsnivå 3 eller høyere. Det gir super fleksibilitet for de som har BankID og de som ikke har. Flere av alternativene støtter også brukere med D-nummer, bl.a. MinID, Commfides og Buypass.

Her er alle innlogginger som støttes av ID-porten:

Husk å oppdatere informasjon på nettsider og eget materiell.

Støtte for D-nummer

Fritidskort kan nå hentes både med fødselsnummer og D-nummer! D-nummer støttes automatisk – det er bare å skrive inn på lik linje som fødselsnummer.

Husk å oppdatere informasjon på nettsider og eget materiell.