fbpx

Samtykkeerklæring

Friskus er en digital Platform for aktiv deltagelse og aktivitet. Det er Friskus AS som driver og utvikler plattformen Friskus. I Friskus vil du som bruker kunne finne aktiviteter i ditt nærområde som du kan delta på. Det er også aktiviteter som trenger hjelp, såkalte oppdrag. Du kan som bruker kan velge å delta på oppdragene som frivillig og da hjelper du til for å få gjennomført aktiviteter.

Det er frivillig å registrere seg i Friskus med en bruker og det koster heller ingenting. For å kunne delta må vi ha en noen opplysninger om deg og ved å godta dette samtykke samtykker du til at vi kan innhente disse. I dette samtykket går det frem blant annet hvilke opplysninger som innhentes, hva de benyttes til m.m.

Opplysninger vi innhenter om deg

Følgende personopplysninger registrerer vi om deg:

  • Navn,
  • Brukernavn,
  • Passord og/eller pin-kode,
  • E-post adresse
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • Kjønn
  • Bruker hendelser i Tjenesten som IP-adresse, sider – og funksjoner som brukes som del av Tjenesten, klokkeslett, nettadresser, maskinvareattributter, nettleserinformasjon og lokasjon

I tillegg vil alle aktiviteter du deltar på, oppretter, bilder og kommentarer bli lagret i Friskus.

 

Hvorfor innhenter vi dette om deg og hva bruker vi det til?

Opplysningene over bruker vi for å vite hvem du er og for å kunne kontakte deg. Fødselsdatoen trenger vi for å vite alderen din og er du under 13 år må du ha dine foresattes samtykker for å kunne benytte tjenesten.

Vi lagrer også informasjon om brukeratferd som hvilke sider som blir brukt og andre bruker hendelse. Dette kan inkludere data som IP-adresse, sider – og funksjoner som brukes som del av Tjenesten, klokkeslett, nettadresser, maskinvareattributter, nettleserinformasjon og lokasjon.

For å oppnå denne informasjonen kan vi bruke weblogger eller programmer som kjenner igjen brukernes enheter og samler inn informasjon om bruk av Tjenesten. Dette inkluderer også bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn ytterligere brukerdata for nettstedet og forbedre Tjenesten. Informasjonen skal kun brukes til å overvåke ifm feil og forbedre Tjenesten.

Kontaktinformasjonen kan brukes til å sende påloggingsinformasjon og annen relevant informasjon om Tjenesten til brukerne.

Håndtering av opplysningene

Informasjon som bilder, kommentarer, likes vil kunne være synlig for alle som benytter Friskus. Alle opplysninger du oppgir kan du redigere slette eller endre. Vi vil ikke levere opplysningene videre til noen andre. Du har rett til innsyn i de opplysningene som er lagret om deg og kan kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Unødvendige opplysninger kan du også be om slettes.

Ønsker du å benytte deg av denne retten send en skriftlig forespørsel på post@friskus.com.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene om deg?

Opplysningene om deg blir lagret så lenge du er registrert som bruker. Ønsker du ikke å være registrert bruker kan du enkelt slette deg fra Friskus under innstillinger. Du vil da samtidig trekke dette samtykket. Alle opplysninger om deg vil bli slettet samt alle kommentarer, bilder etc. På grunn av sikkerhet vil vi ha sikkerhetskopier av Friskus inntil 30 dager. Etter 30 dager fra du slettet/trakk samtykket vil alt være slettet.

Hvordan trekker du samtykket?

Du kan når som helst trekke samtykket. Du gjør dette ved å slette din brukerkonto i Friskus. Du kan også kontakte oss på post@friskus.com hvis du trenger veiledning til dette.

 

Vår kontaktinformasjon

 

Friskus AS, Organisasjonsnummer 919 724 528

Rognsbakken 42, 5705 VOSS

Tlf: 911 75 556

Email: post@friskus.com